KING_Aanbouw_Kadoelenweg

Aanbouw 106m² en verbouwing 128m², Amsterdam Noord

Aanbouw

Een aanbouw met verschillende bouwlagen kan uw woning verrijken met een grotere woonkamer, keuken, kantoorruimte of slaapkamer. Met weinig middelen kunt u makkelijk uw huis laten vergroten. Het kan de ideale oplossing zijn als u heel graag op dezelfde plek wilt blijven wonen, en goedkoper. Voor de achterkant van een woning zijn de bouwregels versoepeld waardoor u meestal een uitbreiding over verschillende verdiepingen kunt bouwen.

Ik luister en denk met u mee in plaats van een tekening sturen, vraag ik eerst hoe u wilt wonen, u lifestyle, wensen, eisen en passies. Ik heb veel ervaring met aanbouwen in de regio Amsterdam en onderscheid me door een op maat gesneden ontwerpproces.

Als Architect KING kan ik u ook adviseren bij de verbouwing en bij de selectie van een aannemer, zodat technische- esthetische- en kostenaspecten conform ontwerpuitgangspunten en contract afgehandeld worden.

Afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring kunt u tijdens de verbouwing kiezen voor een bouwinspectie met controle op maat. U kunt kiezen voor inspectie van een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor een complete bouwbegeleiding.